Aan de slag met jouw actieplan in de Praktijkschool?

In de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen gaan ondernemers samen met Wakker Boer op zoek naar hun persoonlijke drijfveren, naar het waarom achter hun handelen. Vervolgens onderzoeken deze ondernemers hoe zij vanuit hun eigen drijfveren de verbinding met de samenleving kunnen maken. De eerstvolgende groep gaat eind november van start!

Actieplan voor jouw bedrijf
Aspecten die aan bod komen zijn: Wie ga je betrekken bij je bedrijf en hoe doe je dat? Hoe ga je werken aan de mindset in je omgeving? Hoe word je zelf actief in de samenleving? En wat heb je daarbij nodig aan persoonlijke ontwikkeling? Elke deelnemer vertaalt dit naar een actieplan dat hij of zij het komende jaar uitvoert. Iedere deelnemer geeft zelf invulling aan de verbindingsactiviteiten die passen bij zijn/haar bedrijfssituatie en ondernemerschap.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen? Neem dan contact op met Alida Hoolsema van LTO Noord. Dit kan per mail (ahoolsema@ltonoord.nl) of telefonisch (06 – 554 694 82).

De eerstvolgende Praktijkschool start op 29 november 2017. Wil je meedoen, kom dan naar de kennismakingsbijeenkomst op 15 november (meer informatie via Alida Hoolsema).

Verbindend Ondernemen is een nieuwe manier van kijken en dus een zoektocht. Wakker Boer ondersteunt de deelnemers hierbij in de praktijk. Provincie Overijssel en LTO Noord ondersteunen de Praktijkschool met een financiële bijdrage.

Advertentie

Een gedachte over “Aan de slag met jouw actieplan in de Praktijkschool?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s