Liever een slaapliedje?

Wakker worden! Dat staat voor eigen initiatief nemen, kijken en weten wat er gebeurt, zelfbewustzijn en een pro-actieve houding. De slaapliedjes waar Jochem Myjer over spreekt zijn er veel in de agrarische sector: de EU-richtlijnen, de regels en eisen van de overheid, de consument die niet wil betalen, het adagium groei, etc. Opvattingen en geluiden die zeker niet stimuleren  om zelf na te denken over wat je wilt en kunt.

De Wakker Wordt-liedjes zijn beperkt. Er zijn eigenzinnige ondernemers die een eigen weg in slaan, burgers die andere keuzes maken, organisaties die samen naar oplossingen willen zoeken en ook een groeiend onderbuik gevoel bij ondernemers dat het anders kan en misschien wel anders moet.

Wakker Boer wil de boeren Wakker Schudden met nieuwe en krachtige Wakker Wordt-liedjes! En dat is niet altijd leuk, zoals Jochem al aangeeft. Veranderen vraagt om nieuw denken, nieuwe energie en bestaande gedachten en huidig gedrag loslaten. Dat gaat niet vanzelf en is hard werken Wakker Boer wil deze wakker-beweging een extra impuls geven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s